CUM CUMPAR

Procedura de comandă
Comenzile se pot transmite online, prin intermediul Coşului de cumpărături, prin e-mail sau prin telefon.

Pentru comenzile online, este necesară crearea unui cont. Pentru a simplifica procedura de creare a contului, clientul se poate loga cu oricare dintre adresele de e-mail aferente conturilor de Google, Facebook sau Microsoft. Informaţiile personale şi adresele de livrare se completează şi se actualizează de către Client.

Cărţile alese se adaugă în coşul de cumpărături, care se poate vizualiza şi modifica. După finalizarea comenzii, clientul va primi un e-mail de confirmare din partea Editurii.

Prin finalizarea comenzii, clientul garantează ca toate informaţiile furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar va suporta consecintele acestor erori: comenzi întârziate, plăţi refuzate, etc.

Editura ROCADIA îşi rezervă dreptul de a refuza o comandă în urma transmiterii unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligaţii între părţi şi fără ca vreo parte să pretindă orice fel de daune, în următoarele situaţii:

informaţii incomplete sau eronate ale clientului
livrări multiple nepreluate
în cazul plăţilor online, tranzacţii eşuate, datorate inclusiv neacceptării plăţii de către banca emitentă a cardului clientului


Modalităţi de transport
Clientul poate alege dintre următoarele modalităţi de transport:

1. Curier rapid – livrare la domiciliu, durata transportului 2-4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. În cazul plăţilor cu card bancar, durata transportului se calculează din momentul confirmării plăţii. Cost: 18 lei.

Pentru comenzile cu valoare de peste 250 lei, transportul este gratuit pe teritoriul României.

Modalităţi de plată
Plata la livrare. Plata se efectuează în sistem ramburs în momentul preluării comenzii de la curier. În cazul preluării coletului de la sediul editurii plata se face în numerar.
Online – plată cu cardul de debit/credit. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi numele înscris pe card, codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura proprietarului. Pentru siguranţa plătilor online, Editura ROCADIA utilizează serviciile prestatorului de plăţi mobilpay™.